Bemærk; Vi leverer nu vores elementer uden bundpladenot som standard. Husk derfor at vælge dette hvis elementerne ønskes leveret med bundpladenot.

Med Outline 24/7 App’en kan du som trælastmedarbejder nemt og hurtigt beregne priser på vinduer og døre og sætte din bestilling direkte i ordre ved Outline Vinduer via App’en. Trælastmedarbejdere kan også oprette udvalgte tømrermesterkunder i Outline 24/7, så de også kan beregne tilbud til deres kunder. Når de står ude ved en kunde og skal give et tilbud på vinduer, kan de dermed give en pris med det samme. Dette sikrer en yderst effektiv bestillingsproces og forkorter vejen fra tilbudsgivning til lukket ordre.

Bestilling af vinduer og døre har aldrig været nemmere eller mere fleksibelt!

Outline 24/7 ejes og drives af Outline Vinduer A/S, som er en af Danmarks førende producenter af energi-optimerede vinduer i træ og træ/alu til alle typer boliger og blandt førende leverandører af døre. 

Outline vinduer og døre sælges udelukkende gennem trælaster og byggermarkeder over hele landet til både private og professionelle kunder. Vi har over 30 års erfaring med vinduesproduktion, og alle produkter er baseret på kvalitetshåndværk, designet og fremstillet i Farsø. Vi leverer kvalitet til tiden på helt ned til 4 dage og giver 10 års garanti på vores produktserier i Træ, Træ/Alu og Træ/Alu Energy.

 

FLERE FAKTA OM OUTLINE

Outline Vinduer er et dansk vinduesbrand med produktion, udvikling og ledelse i Farsø. Outline Vinduer beskæftiger ca. 250 medarbejdere og er en del af Inwido-koncernen, Europas største producent af vinduer og blandt førende leverandører af døre. Inwido har ca. 4.000 ansatte og opererer i Danmark, Finland, Norge, Sverige, Estland, Tyskland, Litauen, Irland, Polen, UK og Østrig. I 2016 havde Inwido en omsætning på godt 4,5 mia. DKK.

Link: http://www.outline.dk/om-outline/we-are-inwido